RVL - Commander Sziréna vezérlõ 100W

49 790,00 Ft
Adóval együtt
  • Cégünk 2015 óta törekszik, hogy Ügyfeleink adatai biztonságban legyenek. Cégünk 2015 óta törekszik, hogy Ügyfeleink adatai biztonságban legyenek.
  • A Lehető legrövidebb idővel szállítunk. A Lehető legrövidebb idővel szállítunk.
  • Elállás esetén gyors ügyintézés. Elállás esetén gyors ügyintézés.

Az RVL Commander ™ 100w szirénaerősítőt világításvezérlővel és kapcsolóegységgel úgy fejlesztették ki, hogy egyszerűsítse az audio és vizuális figyelmeztetési igényeket. Ennek az okos egységnek beépített szirénaerősítője van, teljes szirénahangokkal, kézi és PA funkcióval, valamint 3 kiegészítő kapcsolóval, amelyeket az univerzálisan felszerelt vezérlőpanel aktivál. Ez lehetővé teszi a járműbe felszerelt világítás vezérlését, valamint egyetlen gombnyomással a szirénák aktiválását.

A különálló vezérlőpanelt a jármű különféle helyeiben rejtheti el az észlelés megakadályozása érdekében, vagy ha a járművet személyes vagy nem sürgősségi célokra használja. A vezérlőegységhez egy tekercselt kábel csatlakozik, amely hasznos a párna tárolásában a kesztyűtartó-rekeszben, majd szükség esetén tépőzárral eltávolítva és a műszerfalra felhordva. A vezérlőpultot LED-ek is világítják, amely mind nappali, mind éjszakai működéshez hasznos.

Ez a mechanikus sziréna a különféle szirénahangok,, Phaser, Hi-Lo, Horn és 3 segédkapcsoló alapvető funkcióját kínálja a jármű egyéb berendezéseinek vezérléséhez. Az előre vezetékes egyirányú mikrofon PTT (push to talk) gombbal felülbírálja a sziréna használat közben. Nagy teljesítményű, korrózióálló alumínium házból készült, az RVL® HowlerAlert ™ 100 Watt Siren készüléket úgy tervezték, hogy kielégítse az Ön nyilvános címzési és hangos figyelmeztetési igényeit.

Főbb jellemzői:

- 100 wattos szirénaerősítő
- A funkció tartalmazza: Készenléti / Kézi, Wail, Yelp, Phaser, Hi-Lo, Horn és Kézi sziréna
- 3 kiegészítő kapcsoló, mindegyik 10 amp-os feszültséggel biztosítva más készülékek be- és kikapcsolását
- Előzetes vezetékes mikrofonnal, push-talk funkcióval rendelkezik.

Méretek mm-ben:

- 120 L x 50 H x 125 D (erősítő)
- 50 L x 111 H x 25 D (kézi vezérlőegység)

jóváhagyások:

- IP 52

Garancia:

2 év gyártói garancia

HC-SA100

No customer reviews for the moment.

Kapcsolódó termékek

16 más termék ugyanabban a kategóriában